Martin Lamers Schilderwerken
   
Intersport Schutte Raalte
   
Vree Egberts - eetcafé - zalen - snackbar - catering
   

dubbel2Beste toernooispelers,

De dubbelkampioenschappen met introducé 2017 zit er op. De wedstrijden zijn gespeeld, de uitslagen bekend.
Rond 9:30u stond de Gemengd Dubbel op het programma. Irene van Keulen en Hans Bekkernens kwamen Ria ten Have en Anton ten Have elkaar opnieuw tegen in de finale. De wedstrijd begon met een vervelend motregentje. Gelukkig duurde deze niet al te lang en gaande de wedstrijd knapte het weer op. Hoewel het een mooie wedstrijd was waar veel elementen in zaten waren Hans en Irene te sterk voor Anton en Ria en trokken ze de wedstrijd met een winst van 6-2 en 6-1 naar zicht toe.

Aansluitend op het Gemend dubbel stonden om 11 uur de dames- en herendubbel op het programma. In de finale stonden Irene van Keulen en Monique Poppen tegen Gerda Klein Koerkamp en Betty Spikker.
Het weer was inmiddels beduidend beter geworden en met regelmaat knipoogde de zon om een hoekje van de wolken. Prima tennisweer. Kon niet beter. Bij de dames ging met name de 1e set gelijk op en eindige bijna in een tiebreak. Bijna. De setwinst ging met 7-5 naar Irene van Keulen en Monique Poppe. De tweede setwinst van 6-1 ging vrij gemakkelijk ook naar deze dames toe.

De heren maakten z'n vieren er helemaal een mooie wedstrijd van. De kreten oeh's en aah's hoorden je dan ook met grote regelmaat op de tribune. De heren waren aan elkaar gewaagd, dat was duidelijk. De eerste set ging met 7-5 naar Jan Hauptmeijer en Jan IJsseldijk. De tweede setwinst ging naar Hans en Gerrit Bekkernens. Dit resulteerde dus in een derde en beslissende set. De gebroeders Bekkernens kropen langzaam uit een dipje waar ze in de tweede set waren geraakt. Hierdoor konden ze derde set naar zich toetrekken. Set stand 6-4. Twee uur langs hebben de mannen een mooi potje tennis laten zien waar de 2-1 winst naar Hans en Gerrit gingen.

Met deze setstanden is er een eind gekomen aan geslaagd toernooi. De nummer 1 en de nummer 2 hebben allemaal een klein attentie uit de handen van Trees Blankhorst en Diny Veneklaas namens de activiteitencommissie mogen ontvangen. Geniet er lekker van. Foto's zijn opnieuw gemaakt door Thecla Wijnbergen en zullen binnenkort op de website van de sportvereniging te zien zijn. Hou de site in de gaten. Dit jaar deden er zeven introducés Mee. Ook een bedankje die kant uit. Ze hebben een mooie bijdrage geleverd aan het toernooi.

Voor de degene die nog geïnteresseerd zijn in de uitslagen en rangen en standen. Deze kan je vanaf nu allemaal terugvinden in de App of op www.toernooi.nl

 

 

De aanvullende statistieken zijn:

Voor alle berichtgevingen rondom wedstrijden inclusief dit afsluitend bericht hadden we 353 emailberichten nodig. Er zijn door zowel de dames als de heren in totaal 101 sets en 903 games gespeeld verdeeld over 49 wedstrijden. Daar hebben we in totaal zo'n 3225 minuten overgedaan. Teruggerekend komt dit neer op zo'n kleine 54 uur tennis. 54 uur tennis is dus ook zo'n 54 uur plezier met zijn allen. Daarmee sluit ik af. We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi. Vanaf deze kant van de laptop wil ik zeggen. Tot volgend jaar.

De Toernooidirecteur

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl