SAM Attractieverhuur
   
Joop Elders Totaalinstallateur
   
Bouwbedrijf Vosman
   

Beste ouder(s), verzorger(s),

De sportvereniging (ouders van onze jeugdleden t/m 18 jaar) helpt op maandagavonden met het schoonmaken van de kleedkamers op Sportpark De Belte. 
Wij zijn erg blij dat wij de Stichting Sport en Cultuur kunnen assisteren met deze werkzaamheden.
Het draagt bij aan de saamhorigheid binnen het dorp en levert de vereniging veel geld op, waardoor wij de contributie van onze leden laag kunnen houden.

Gerrie in ’t Veld coördineert namens Stichting Sport en Cultuur de schoonmaakwerkzaamheden op maandagavond. Er wordt twee maal per jaar een schema gemaakt voor het schoonmaken van de kleedkamers. Aan het begin van het seizoen en eind december zal deze indeling via Sportlink naar alle ouders van onze jeugdleden worden gemaild. Daarnaast staat in de Dorpskrant wie er de komende twee weken is ingedeeld ter herinnering.

Indien je niet kan komen schoonmaken door werk, ziekte etc. moet je zelf ruilen met iemand die de volgende keren moet schoonmaken.
Geef deze wijziging wel even door aan Gerrie via e-mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als iedereen die op de lijst staat aanwezig is of eventueel een vervanger heeft geregeld is het schoonmaken met 1,5 uur klaar. 

Daarna staat de koffie en thee klaar!

Vele handen maken licht werk.

 

 Met vriendelijke groeten,

R.K. Sportvereniging Nieuw Heeten

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl