Ten Have Beton
   
Cafe Cafetaria Vosman
   
Buitenspeelgoed Disselhorst
   

riek pijnappelElk jaar organiseren wij ons jaarlijkse jeugdhandbaltoernooi. 
Wij zijn verheugd dat er altijd zoveel teams van de diverse buurtverenigingen meedoen.

In de zomer van 2010 hebben we Riek Pijnappel gevraagd om haar naam te verbinden aan ons toernooi. Riek stond bekend als de handbalmoeder van onze vereniging. In 2005 is ze benoemd tot erelid van onze vereniging. Helaas is Riek op 14 december 2010 na een lang en dapper gedragen ziekbed op 67 jarige leeftijd overleden. Tot op het laatst was ze betrokken bij de handbal.

Tijdens onze voorgaande toernooien bleek al dat de animo groot was en mede dankzij het prachtige weer en de inzet van vele vrijwilligers was het een groot succes. Op het weer hebben we geen invloed maar aan de inzet van onze vrijwilligers en handballeden zal het niet liggen, we hopen er met elkaar jaarlijks weer een prachtig toernooi van te maken.

Dankzij onze sponsoren, zijn we in staat om een mooie herinnering mee te geven aan al onze deelnemers.

Wilt u uw team of teams aanmelden voor dit toernooi dan kunt u een e-mail sturen naar contactpersoon Theo Grolleman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl