Inlogformulier  

   

Nieuw-Heeten Mooi Schoon?!

Zwerfvuilactie Zaterdag 24 juni van 09:00 – 12:00

Stoort u zich ook aan rondslingerend afval? Nieuw-Heeten Mooi Schoon de zomer in?

Kom helpen zaterdag 24 juni om 09:00! Verzamelen bij de Belte

In samenwerking met de ROVA organiseren we een zwerfvuil actie. De ROVA stelt knijpers, handschoenen en vuilniszakken beschikbaar. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers kunnen we hier mee een (groot) gedeelte van Nieuw-Heeten ontdoen van zwerfvuil. Tevens stelt de ROVA een promotie bus ter beschikking om al het opgehaalde zwerfvuil afvoeren.

Vele handen maken licht werk, dus doe mee!

 brievenbusOp verzoek van Plaatselijk Belang zal binnenkort de brievenbus aan  de Timmermansstraat verplaatst worden naar een centraal  gelegen plek, namelijk 't Pleintie. De exacte datum van de  verplaatsing is helaas niet bekend.

  

Persbericht                

 Zwolle, 2 juni 2017

 

13 juni inloopbijeenkomst Nieuw Heeten

Afsluiting N332 Holten-Raalte 19 juni tot en met 4 augustus en 28 augustus tot en met 1 september

De provincie Overijssel organiseert op dinsdag 13 juni  een inloopavond over de werkzaamheden aan de provinciale weg N332 Holten-Raalte. Belangstellenden kunnen tussen 18.00 en 20.00 uur de inloopavond bezoeken in de Partyboerderij Sallandshoeve, Holterweg 85a in Nieuw Heeten. Medewerkers van de provincie Overijssel, de gemeenten Raalte en Rijssen-Holten en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden,  planning en omleidingen en om vragen te beantwoorden.

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl