Anton Reijlink
   
Anita Haarmode
   
Anita Haarmode
   

Steun onze vereniging voor slechts € 50, - per jaar en
bepaal zelf waaraan het geld wordt besteed binnen de vereniging!!!clubvan50

Wij als sponsorcommisie hadden al enkele tijd het idee dat er ook voor iedereen een mogelijkheid voor sponsoring voor onze vereniging moest komen, maar niet voor een te hoog bedrag. Bij uitwedstrijden zagen wij in diverse voetbalkantines borden hangen van een club van 50. Ook van diverse leden van onze verenging kreeg wij de opmerking waarom onze vereniging geen soortgelijke club had.

Om alle mensen die betrokken zijn bij SV Nieuw-Heeten de mogelijkheid te geven onze vereniging te steunen hebben wij besloten om een club van 50 op te richten. Iedereen kan een jaar lid worden voor een bedrag van € 50,-. De opzet is dat we op deze manier de vereniging gaan sponsoren met korte, eenmalige projecten, b.v. het opknappen van de kantine, nieuwe doelnetten in club kleuren, faciliteiten voor de tennisbaan, materiaal voor de sporthal, reiskosten en dergelijke.

Eén keer per jaar wordt, onder het genot van een hapje en een drankje, door de club van 50 een vergadering belegd, waarbij een bestemming wordt bepaald voor het binnengekomen geld van de club van 50. Het kan ook zo zijn dat er aan meerdere projecten of activiteiten geld wordt besteed. De leden van de club van 50 beslissen hierover, waarbij elk lid recht heeft op het uitbrengen van één stem. Van te voren worden een aantal opties voor de besteding bekendgemaakt. Suggesties kunnen in de loop van het jaar worden doorgegeven. Het is de bedoeling dat er elk jaar voor een andere activiteit of project ter ondersteuning van de vereniging wordt gekozen.

Wat krijgt u hiervoor terug?
 Vermelding van uw naam of de naam van uw bedrijf op het bord bij de ingang van de Beltebar
 Vermelding op de beeldschermen in de kantine.
 Jaarlijkse een feestelijke bijeenkomst met vergadering en een hapje en drankje.
 Een clubjaarlidmaatschap loopt van 1 juli tot 30 juni.

Voor vragen of aanmeldingen voor de Club van 50: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u voor aanmelding de volgende gegevens doorgeven:
Naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres en het bankrekeningnummer + toestemming voor automatische afschrijving.

 

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl