SAM Attractieverhuur
   
Hutten
   
Intersport Schutte Raalte
   

Aanmelden als lid
Het is gedurende het hele jaar mogelijk lid te worden van RK Sportvereniging Nieuw Heeten. Iedereen vanaf 5 jaar kan lid worden van onze sportvereniging. Iedereen die bij de sportvereniging sport (ook begeleiders, coaches, trainers en scheidsrechters) is aangemeld als lid.

Voor het draaiende houden van onze sportvereniging zijn veel handjes nodig.

Van al onze leden wordt het volgende verwacht:

  • Schoonmaken van de kleedkamers door de ouders van onze jeugdleden (4 á 5 keer per jaar)
  • Rijden naar de wedstrijden. Dit wordt centraal ingedeeld door een vrijwilliger en in de dorpskrant vermeld.
  • Loten verkopen voor de grote loterij in mei/juni (20 loten per huisadres).   

Je kan het aanmeldingsformulier via de website invullen of als dit niet lukt, opvragen bij onze ledenadministratie (tel. 0572-320327 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Na het invullen wordt het aanmeldingsformulier naar jouw eigen mail verstuurd.

Je dient het aanmeldingsformulier z.s.m. uit te printen en te ondertekenen i.v.m. de machtiging voor automatische incasso van de contributie.

Het getekende formulier moet in de brievenbus worden gedaan of worden opgestuurd naar onze ledenadministratie (Heidi Huizinga), Zwarteweg 11, 8112 AC Nieuw Heeten.

Zodra onze ledenadministratie het getekende formulier heeft ontvangen, kan je worden aangemeld als lid bij onze vereniging en de desbetreffende bond(en).

Je ontvangt altijd een bericht van de aanmelding en het lidnummer.

Wilt u een wijziging doorgeven?
Voor voetbal, handbal, tennis en volleybal kan een wijziging worden doorgegeven via het wijzigingsformulier op de website.

Geef bij verhuizing jouw nieuwe adres s.v.p. zo spoedig mogelijk door!!

Zo krijg je alle informatie van de club op het juiste adres.

Wijzigingen bankrekeningnummer
Indien jij RK Sportvereniging wil machtigen of je bankrekeningnummer/IBAN is gewijzigd, vul dan altijd een nieuwe machtiging volledig in en lever dit in op Zwarteweg 11 in Nieuw Heeten. Geef op het wijzigingsformulier op de website aan dat jouw bankrekeningnummer is gewijzigd. De ledenadministratie zorgt dat jij een nieuwe machtiging ontvangt om in te vullen en te ondertekenen.

Lidmaatschap opzeggen
Als je lid bent, gaan wij er van uit dat je het hele seizoen meedoet en je bent voor het hele seizoen de contributie verschuldigd. Dit omdat wij ook voor het hele jaar contributie aan de KNVB, het NHV, Nevobo en KNLTB moeten afdragen en het eventueel terugtrekken van teams een dure aangelegenheid is.

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden. Je kan op de website via het kopje afmelden het afmeldformulier invullen.

 Afmeldingen dienen plaats te vinden:

  • Vóór 1 februari van ieder jaar voor de handbal, voetbal en volleybal;
  • Vóór 15 november van ieder jaar voor de tennis.

 RK Sportvereniging hanteert bovengenoemde data als schriftelijke opzegtermijn om mutaties tijdig en goed te kunnen verwerken, deze bij de KNVB, het NHV, de Nevobo en de KNLTB in te dienen en om de teamindelingen voor het nieuwe seizoen te kunnen maken zonder teveel mutaties achteraf.

 Afmelden na bovengenoemde data betekent dus:

Verplicht de basiscontributie betalen voor het gehele volgende seizoen.

Dus de toeslag(en) van de tak(ken) van sport hoeft niet te worden betaald.

Dit i.v.m. de basiscontributie die wij moeten betalen aan de KNVB, het NHV, de Nevobo en de KNTLB

Overschrijving naar een andere vereniging dien je voor 31 mei te regelen via het formulier, dat te verkrijgen is bij de ledenadministratie.

Zijn er vragen over de ledenadministratie dan kun je terecht bij Heidi Huizinga, Zwarteweg 11, tel. 0572-320327 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In alle gevallen, waarin dit reglement niet voorziet, of waarin over de uitleg twijfel bestaat, beslist het bestuur.

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl